10 Oct 2019

Nieuwe afvalcontainers geleverd, inclusief per abuis afbestelde pmd containers

Dinsdag 8 oktober zijn de nieuwe afvalcontainers in de buurt geleverd. Per abuis zijn ook pmd containers geleverd bij bewoners die deze hadden afbesteld. Afbestellen kan via de servicelijn afvalcontainers op 0800-0201 0444, deze worden binnenkort weer opgehaald.

De nieuwe afvalcontainers voor gft, restafval en pmd zijn afgelopen dinsdag door de gemeente bezorgd. De VNR Boskoop heeft in juli van dit jaar met de projectleider gesproken omtrent de situatie aan de Voorkade en Nieuwstraat, waar velen geen omloop hebben of een mogelijkheid om de containers van de openbare weg te halen. Er is door de gemeente onderzocht of deze buurt gevrijwaard kon worden van het omwisselproject en of de pmd inzameling via een andere manier kan worden opgelost. De projectleider is van mening dat er voor de Voorkade geen urgentie is, voor de Nieuwstraat kon een uitzondering gemaakt worden. Middels een brief zijn de bewoners van de (dwars) Nieuwstraat uitgenodigd te reageren via het service nummer, waarbij zij hun geplande pmd container konden afbestellen. 

In die registratie lijkt nu iets fout te zijn gegaan, iedereen heeft een pmd container ontvangen. U kunt zich nog wenden tot de service lijn afvalcontainers op nummer 0800 0201 044 om uw huisnummer door te geven. binnenkort zal er een ronde komen waarbij de afbestelde pmd containers worden opgehaald.