6 Oct 2020

Aandacht voor elkaar..

Met het aanscherpen van de regels om verspreiding van het Covid19 virus te beperken heeft de gemeente een bericht voor alle bewoners om ze een hart onder de riem te steken. Het is ook het aanbod om een luisterend oor te zijn voor diegenen die het nodig hebben en een oproep aan allen om een beetje op elkaar te letten.

 

"Helaas blijkt dat het overgrote deel van de besmettingen achter de voordeur en in familie- of vriendenkring plaatsvinden. Om ook hier de ernst van de situatie te laten landen willen we graag het gesprek aan gaan. Want we weten dat praten en delen helpt. Waar loopt u tegenaan? Wat maakt het lastig? Wat kunnen we doen om elkaar te helpen en verdere verspreiding te voorkomen? Hou houden we vol? Als gemeente blijven we -juist in deze tijden- met u samen werken aan een schone en mooie buurt waar het prettig wonen is. Volhouden betekent er voor elkaar zijn. Dat kan nu helaas niet fysiek maar wel met een gesprek. Van een luisterend oor tot een gezamenlijk bedacht idee. Want natuurlijk zoeken we met aandacht voor elkaar naar goede ideeën en aanpakken die ons er weer bovenop helpen."

Hou vol, blijf goed voor elkaar en jezelf zorgen, 

Met heel hartelijke groet,

Wethouder Gert Jan Schotanus

mede namens gebiedsadviseurs Heleen Steens en Steef van der Hoorn

 

Zijn er buurtbewoners die behoefte hebben aan een gesprek met de gebiedsadviseurs, hulp nodig hebben van de gemeente of een bijzonder initiatief voor de buurt hebben; neem contact met ons op via contact@vnrboskoop.nl, zodat we u aan de juiste persoon kunnen koppelen. Zijn er vragen over Corona dan kunt u een mail sturen naar: crisisteampubzorg@alphenaandenrijn.nl